Jubileumfeestweek 2020 De Vrije Vogels 50 jaar!

Dag alle lieve leden van onze mooie vereniging.

We hebben dit jaar alweer de 50 jaar behaald! Allen dank hiervoor, want zonder alle leden en oud-leden zou dit natuurlijk niet gelukt zijn! Ter ere van het 50-jarig bestaan hebben wij de Feestcommissie Ons hersens gekreukeld om een feestweek in elkaar te zetten! En dit is helemaal gelukt. In de week van 27 juli tot en met 2 augustus is het verstandig om je agenda met grote rode kruizen te markeren voor de vakantie op de onze prachtige camping! In deze hele week worden er activiteiten georganiseerd voor Jong en Oud!

Maandag openen we deze feestweek met een brunch, een brunch verzorgd door Happy Cooker! Lekkere belegde broodjes en salades, koffie, thee en diverse sapjes! De kosten voor deze brunch zijn 2,50 p.p., zodat een ieder die zich inschrijft ook echt komt! (Te voldoen bij inschrijving.)

De inschrijving kan zodra het kampeer seizoen weer begint, bij: Hennie & Jo, Perzikhof 6 of bij Diana op Perzikhof 9. Let op, we hebben rekening gehouden met maximaal 100 mensen! De rest van de feestweek willen we nog even een verassing houden, maar we beloven jullie echt dat het een topweek zal worden die onze leden niet snel meer zullen vergeten!

We wensen iedereen een heel mooi seizoen toe!
Groetjes de Feestcommissie:

Hennie, Jo, Dafne, Renate en Diana

Belangrijk ***** NB: Ons 50-jarig bestaan is verplaatst naar volgend jaar.*****