Camping

Voel je vrij: Of je nu naar onze camping komt met je tent, caravan of camper voor een dagje, weekend, vakantie, Iof het hele seizoen, het kan allemaal!

Boek nu!

Recreëren

In het hart van ons terrein vind je alles om even lekker te ontspannen, of het nu voor een uurtje of een hele dag is, voel je welkom! Geniet van onze prachtige ligweide, zwembad en sauna!

Meer informatie

Vereniging

Kom je vaker, dan kun je lid worden van de vrije vogels.

Meer informatie

Naturistenvereniging 'De Vrije Vogels' heeft in Midwoud, 7 km boven Hoorn (Noord-Holland), een eigen terrein in een voormalige boomgaard. Veel van de oude appel- en perenbomen zijn gerooid, andere bomen en struiken zijn aangeplant. Het karakter van de boomgaard is zoveel mogelijk behouden.

Op het terrein kunnen leden van de vereniging en niet-leden die zijn aangesloten bij NFN-Open & Bloot of een zusterorganisatie het naturisme beleven. Hierbij respecteren wij elkaars leefwijze en opvattingen. Zij die kennis willen maken met het naturisme op ons terrein of met onze vereniging zijn van 1 april tot 1 oktober van harte welkom. U kunt hiervoor contact opnemen met de beheerder Wilma Westerwal.