Jeugd Vrije Vogels

De jeugd en jongeren van de Vrije Vogels

Als vereniging vinden wij het heel belangrijk dat er ook voor de jeugd, van klein tot bijna volwassen, genoeg mogelijkheden zijn om zich zelfstandig te kunnen amuseren. Er zijn diverse speelattributen, een grote trampoline, glijbaan, schommels, klimrek, voetbalveldje, jeugd kampeerplaats en speciaal voor de jeugd een eigen jeugdruimte. Bij slecht weer kun je hierin altijd lekker chillen.

We hebben een rook- en alcoholvrij jeugdhonk waar muziek gedraaid kan worden. In het jeugdhonk staat een moderne televisie om films te kunnen bekijken of om gebruik te maken van onze eigen Xbox. Verder zijn er nog faciliteiten zoals bordspelen, kinderbadje, zwembad, Wifi enz.

Plons uurtje
Broodjes roosteren
Luchtkussen
Sint Maarten op 30 July

Volop activiteiten

Er zullen in diverse weekeinden en het hele hoogseizoen door het team van de JVV meerdere activiteiten worden georganiseerd. Sowieso is er in het hoog seizoen iedere avond om 20.00 uur een spel voor alle jeugd. De rest hangt af van het weer en het aantal jeugdleden op het terrein. Iedere avond vanaf 18.00 uur hangt er een briefje op het mededelingen bord bij de jeugdruimte met het exacte programma voor de dag erna. Denk dan aan zwembad fun, knutselen, quizzen, buikglijbaan, paaltjes voetbal, tafeltennis en nog veel meer leuke dingen.

De wat grotere activiteiten staan in het rooster hieronder. Voor de activiteiten waar je je voor moet opgeven kan je langs de tent lopen ( Hogeland 1) of via de Facebook van de JVV. Ook zullen we zorgen dat ervoor de oudere jeugd avonds de jeugdruimte geopend zal zijn waar ze lekker kunnen chillen, YouTube, XBoxen, film kijken enz. De activiteiten in het zwembad gaan alleen door als het water warm genoeg is.

Volg ons via onze eigen JVV Facebook pagina voor afgelastingen en eventuele extra activiteiten.

Het JVV team

De JVV is de commissie die de activiteiten organiseert voor de jeugd en jongeren. Een van onze pijlers is dat iedere deelnemer, vast lid of gast, zich veilig voelt op de camping en bij onze activiteiten. We zijn dan ook zeer streng tegen pesten en of buitensluiten. Hierdoor is er een zeer hechte en open band tussen de jeugd onderling.

Knutselen
Knutselen
glij op de camping
Glijen op de camping
Kampvuur
Kampvuur
Kinder ontbijt
Kinder ontbijt