HELAAS! Dit seizoen is anders als anders, ons eerder gepubliceerde programma voor de zomer komt geheel te vervallen. Op sommige activiteiten vorig jaar waren er tussen de 50 en 60 kinderen, en nu in deze tijd is dat niet wenselijk. We gaan natuurlijk als JVV wel de jeugd vermaken, ook met broodjes bakken en pannenkoeken eten en nog veel meer leuke activiteiten, maar we bedenken het programma dagelijks zodat we rekening kunnen houden met de hoeveel kinderen die er op de camping zijn en van welke leeftijd.

Het programma zal dan op het bord geschreven zijn bij de ingang van ons nieuwe jeugdhonk. Het nieuwe jeugdruimte maken we tijdelijk gebruiksklaar voor het hoog seizoen, zodat we na het hoogseizoen het kunnen afmaken, en volgend seizoen feestelijk kunnen openen!

Ook zullen we het programma dit seizoen niet dagelijks vermelden op onze Facebook site. We vinden het zelf ook ontzettend jammer, maar het is wat het is, en hopen dat volgend jaar alles weer terug is naar het oude normaal. Fijn seizoen allemaal, JVV.

En toen was het seizoen alweer over!

Wat een ontzettend raar seizoen, het begon later als normaal, we mochten kamperen maar er waren wel extra maatregelen genomen, en in het voorseizoen geen jeugd activiteiten. Gelukkig waren de maatregelen vlak voor het hoofdseizoen versoepeld zodat we toch nog activiteiten konden organiseren. Ook dit seizoen is er weer veel jeugd geweest, regelmatig boven de 50 kids, met een record activiteit van 67 kinderen. Ook is in het voorseizoen de jeugdruimte opgebouwd, gebeitst en voor tijdelijk gebruik ingericht. Deze winter maken we het gebouw geheel gebruiksklaar.

We willen iedereen bedanken voor de hulp afgelopen seizoen, van de bouwers tot de knutsel dames, en van het bestuur, (waar we dit seizoen een zeer goede samenwerking mee gehad hebben) tot de Zumba lerares, van de pannenkoeken bakkers tot de poppenkast spelers, en natuurlijk de vele andere vrijwilligers zonder jullie zou het seizoen niet zo een succes geweest zijn. Een speciaal woord van dank namens de Jvv voor Wilma, die vele jaren ziel en zaligheid in haar functie als beheerster heeft gegeven. Ook willen wij Marcus en Sandra veel succes wensen als nieuwe beheerders van het mooie terrein in Midwoud. We hopen op een fijne samenwerking.

Hierboven het einde jaars filmpje seizoen 2020. Als slot, blijf gezond, denk aan de mensen om je heen en tot volgend seizoen.

De Jeugd van de Vrije Vogels

Als vereniging vinden wij het heel belangrijk dat er ook voor de jeugd, van klein tot bijna volwassen, genoeg mogelijkheden zijn om zich zelfstandig te kunnen amuseren. Er zijn diverse speelattributen, een grote trampoline, een voetbalveldje en een kampeerplaats, en speciaal voor de jeugd een eigen jeugdruimte. Bij slecht weer kun je hierin altijd lekker chillen.

We hebben een rook- en alcoholvrij jeugdhonk waar muziek gedraaid kan worden. In het jeugdhonk staat een moderne televisie om films te kunnen bekijken of om gebruik te maken van onze eigen Xbox. Verder zijn er nog faciliteiten zoals bordspelen, kinderbadje, zwembad, Wifi enz.

Sint Maarten op 30 July
Luchtkussen
Diverse spellen
Broodjes roosteren

Activiteiten

Er zullen in diverse weekeinden en het hele hoogseizoen door het team van de JVV meerdere activiteiten worden georganiseerd. Sowieso is er in het hoog seizoen iedere avond om 20.00 uur een spel voor alle jeugd. De rest hangt af van het weer en het aantal jeugdleden op het terrein. Iedere avond vanaf 18.00 uur hangt er een briefje op het mededelingen bord bij de jeugdruimte met het exacte programma voor de dag erna. Denk dan aan zwembad fun, knutselen, quizzen, buikglijbaan, paaltjes voetbal, tafeltennis en nog veel meer leuke dingen.

De wat grotere activiteiten staan in het rooster hieronder. Voor de activiteiten waar je je voor moet opgeven kan je langs de tent lopen ( Hogeland 1) of via de Facebook van de JVV. Ook zullen we zorgen dat ervoor de oudere jeugd avonds de jeugdruimte geopend zal zijn waar ze lekker kunnen chillen, YouTube, XBoxen, film kijken enz. De activiteiten in het zwembad gaan alleen door als het water warm genoeg is.

Volg ons via onze eigen JVV Facebook pagina voor afgelastingen en eventuele extra activiteiten.

En wil je het programma nog een keer goed bekijken druk dan hier op de JVV planning 2020

Ons einde jaar filmpje, fijne feestdagen namens het JVV team?

Geplaatst door Jvv Jeugd Vrije Vogels op Zondag 22 december 2019

Filmpje van het afgelopen seizoen 2019.

Kookwedstrijd in volle gang, 16 kids strijden om het lekkerste gerecht te maken?. Zelf boodschappen doen van een vast budget.

Geplaatst door Jvv Jeugd Vrije Vogels op Vrijdag 2 augustus 2019

Kookwedstrijd in volle gang voor jeugd 2019

In het kader van Halloween een filmpje van onze spooktocht dit jaar.

Geplaatst door Jvv Jeugd Vrije Vogels op Maandag 22 oktober 2018

Filmpje spooktocht van afgelopen seizoen 2019.

JVV Team

De JVV is de commissie die de activiteiten organiseert voor de jeugd en jongeren. Een van onze pijlers is dat iedere deelnemer, vast lid of gast, zich veilig voelt op de camping en bij onze activiteiten. We zijn dan ook zeer streng tegen pesten en of buitensluiten. Hierdoor is er een zeer hechte en open band tussen de jeugd onderling.

Knutselen
Kinder ontbijt
Kampvuur
Banden glijbaan