Activiteiten bij de VrijeVogels

Op het terrein zijn er veel manieren om de tijd te verdrijven. Iedereen mag gebruik maken van De Klepkooi en en het dartbord (eigen darts mee brengen). De boeken en tijdschriften uit de bibliotheek mag u ook buiten of bij uw caravan lezen. U kunt er ook tv kijken, spelletjes doen of knutsel-, teken en verfmaterialen gebruiken.

Ook buiten is er genoeg te doen. Achter het zwembad ligt de Jeu de Boulesbaan. Iedere dag komen om 14:00 uur de liefhebbers van dit spelletje naar de baan. Ook gasten zijn van harte welkom om een spelletje mee te spelen. In de bibliotheek staat een emmertje met leenballen. Verder kan je tafeltennis en tafelvoetbal spelen en is er een voetbalveldje. Voor de kleinere kinderen zijn er een aantal speeltoestellen, een speelhuisje, een pierenbadje en een grote zandbak!

Via onze Facebook pagina en het maandoverzicht hieronder kunt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteitenprogramma. Volg ons dus op Facebook en mis niets of Kijk hieronder in onze agenda wat van activiteiten tijden wij aanbieden.

OPROEP!

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, zowel voor de activiteiten voor kinderen als die voor de volwassenen. Een enkele keer meehelpen kan natuurlijk ook!
Voor vragen aanmelden kun je contact opnemen met de activiteitencommissie Tom Wagemaker (volw) Marco de Jong (jeugd)

Iedereen, lid én gast, kampeerder én dag bezoeker wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan onze activiteiten voor volwassenen en kinderen!

De activiteitencommissie


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag De VrijeVogels

7 juni @ 01:00 - 23:59

Ben je nieuwsgierig naar die blootcamping bij jou in de buurt? Of zoek je juist een plekje voor je vakantie ergens anders in Nederland.
Of wil je vragen stellen over naakt je vrije tijd besteden? Om alle nieuwsgierigen zelf eens te laten beleven hoe bevrijdend naaktverenigingen kunnen zijn, is er de jaarlijkse landelijke Open Dag.
Veel (verenigings)campings openen dan hun deuren voor vrienden, familie, buren, kennissen en andere belangstellenden. Ook de VrijeVogels doet hieraan mee. Iedereen die een kijkje wil komen nemen op onze mooie terrein, is van harte welkom. Binnenkort volgt meer informatie over de deze open dag.

Gegevens

Datum:
7 juni
Tijd:
01:00 - 23:59

Organisator

Activiteiten commissie
E-mail:
activiteiten@devrijevogelsnfn.nl

Locatie

Klepkooi
Nederland + Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *