Nooddiensten

Voor onmiddellijke ondersteuning bij noodgevallen in Nederland belt u 112. Brandweer, politie en medische hulpdiensten. Heb je een ambulance gebeld geeft dit altijd door aan de beheerster. Zij moet de slagboom open doen en de hulpdienst begeleiden.

Huisartsenpost: Wanneer  u ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op feestdagen dringende huisartsenhulp nodig heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met de
Huisartsenpost in Hoorn: Telefoonnummer 0229 297 800 Maelsonstraat 5, 1624 NP Hoorn

Is er Wifi op het terrein?

Tijdens je vakantie wil je af en toe even surfen op het internet, om je mail te checken of om een leuk uitstapje in de omgeving op te zoeken. Naturistenvereniging De Vrije Vogels biedt Wifi internet aan op de kampeerplaatsen. De snelheid van dit gratis internet is 2 Mbps, voldoende om je e-mail te lezen, te whatsappen en te surfen.

Kan ik met de auto bij de caravan komen?

Ja je kan met de auto bij de caravan komen voor laden en lossen. Ben je klaar met laden en lossen dan de auto graag op de parkeerplaatsen parkeren. Vraag wel altijd even een doorrij kaart aan bij de beheerster. Zonder doorrijkaart mag je niet met de auto naar de tent toe.

Sanitair

Het toiletgebouw heeft modern, schoon en fris sanitair. Bestaande uit 5 douches, buiten om zijn er 6 toiletten, een babybadje, mindervalide toilet/ douche, wascabines, was- en afwas gelegenheid. Gebruik van warm water en douche is gratis. Tevens is er een wasmachine en droger aanwezig. Legionella – vrij: Bij ons is veiligheid een vanzelfsprekendheid. Reden waarom we graag voldoen aan de eisen die daaraan door de overheid worden gesteld. Wij bieden onze gasten de zekerheid, dat onze waterinstallatie gecertificeerd legionella-vrij is.

Mag mijn hond op het park?

Ja zeker honden zijn zeker welkom, honden kunnen, mits aangelijnd altijd bij de tent zijn , Het uitlaten worden op de aangegeven
plekken buiten het terrein. Er is een opruimplicht op het terrein en daar buiten. Zorg ervoor dat je zakje bij je heb.

Bibliotheek bij Naturistenvereniging De Vrije Vogels

Hou je ook van lekker lezen? Voor de boekenwurmen onder onze vakantiegangers hebben wij een bibliotheek. Je kunt hier allerlei soorten boeken lenen, van thrillers tot stripboeken. Er zijn geen kosten per boek en je kunt de boeken maximaal drie weken lenen. De bibliotheek bevindt zich in de ‘’Klepkooi’’ nabij het zwembad.

Overige

De vereniging beschikt over:

  • WiFi over het gehele terrein ‘ Wifi kaart is te koop bij de beheerster.
  • Fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen
  • Kantine “klepkooi” met TV en leestafel
  • Stortplaats campers
  • AED apparaat

Ik kom aan als de receptie gesloten is. Wat moet ik doen?

Een late aankomst is geen enkel probleem. Heb je een reservering, dan vind je een envelop met jouw naam erop in onze rode brievenbus aan de voordeur van de receptie. Kom de volgende ochtend voor 10.00 uur inchecken. Heb je een tent, dan mag je die opzetten op het tentveld. Kijk op de borden op de camping, om te weten waar je je tent kunt opzetten. Meld je de volgende dag even bij de receptie. Kom je met een camper of een auto, dan kun je tot 22.00 uur het terrein oprijden en een parkeerplaats kiezen. Met een camper mag je ook op een niet-gereserveerde, niet-bezette camperplaats staan. Kom de volgende ochtend inchecken bij de receptie.

Zijn er kosten verbonden aan een annulering?

Jammer dat je niet komt! De kosten hangen af van het moment van je annulering:

  • Tot 14 dagen vóór de aankomstdatum brengen wij €15,- in rekening
  • Tussen 14 en 7 dagen vóór de aankomstdatum brengen we 50% van de totale kosten van het verblijf en € 15 administratiekosten in rekening
  • Binnen 7 dagen vóór de aankomstdatum vindt er geen restitutie plaats
  • Reserveringskosten worden nooit gerestitueerd

Kan ik ervoor zorgen dat ik naast mijn vrienden sta op de camping?

Dat kan, wanneer onze beschikbaarheid dat toe laat. Stuur ons een mailtje met je verzoek.

Ik heb gereserveerd, maar geen bevestigingsmail ontvangen.

Onze bevestigingsemails komen wel eens in de spam-map terecht. Kijk deze even na, voordat je contact met ons opneemt. Ligt er niets in de spam, bel of mail ons. Dan sturen we de mail nogmaals.

Kan ik een cadeaukaart kopen voor de camping?

Ja dat kan. Stuur ons een mailtje met je verzoek.

Moet je betalen voor het douchen?

Nee, douchen is gratis voor onze gasten.