Activiteiten bij de Vrije Vogels

Op het terrein zijn er veel manieren om de tijd te verdrijven. Iedereen mag gebruik maken van de Klepkooi. U kunt er tv kijken, spelletjes doen of knutsel-, teken- en verfmaterialen gebruiken. Er hangt ook een dartbord (eigen darts meebrengen). De boeken en tijdschriften uit de bibliotheek mag u ook buiten of bij de caravan lezen.

Ook buiten is er genoeg te doen. Achter het verwarmde zwembad ligt de Jeu de Boulesbaan. Iedere dag komen om 14:00 en 19:30 uur de liefhebbers van dit spelletje naar de baan. Ook gasten zijn van harte welkom om een spelletje mee te spelen. In de bibliotheek staat een emmertje met leenballen. Verder kunt u tafeltennis en tafelvoetbal spelen en er is een voetbalveldje. Voor de kleinere kinderen zijn er een aantal speeltoestellen, een speelhuisje, een pierenbadje en een zandbak.

Via onze Facebook pagina kunt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en het activiteitenprogramma. Volg ons dus op Facebook en mis niets! En wil je nog sneller op de hoogte zijn download dan nu de Great Stay app! Hier kan je op elk moment het meest actuele recreatieprogramma inzien, en nog veel meer! Download de app dus snel door hieronder op de link te klikken!

Flyer_De_Vrije_Vogels_Pagina_2

Download hier de app Vrije Vogels voor Android:
Download hier de app voor Vrije Vogels iPhone:

Camping de Vrije Vogels
Kabouterpad
Jeu de Boulesbaan

OPROEP!

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, zowel voor de activiteiten voor kinderen als die voor volwassenen. Een enkele keer meehelpen kan natuurlijk ook! Voor vragen en/of aanmelden kunt u contact opnemen met de activiteitencommissie. De functie van coördinator activiteitencommissie (volw) staat nog open. Heeft u interesse stuur een mailtje naar:  secretariaat@devrijevogelsnfn.nl Iedereen, lid én gast, kampeerder én dag bezoeker wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan onze activiteiten voor volwassenen en kinderen. De activiteitencommissie.