Activiteiten bij de Vrije Vogels

Op het terrein zijn er veel manieren om de tijd te verdrijven. Iedereen mag gebruik maken van ‘De Klepkooi’ en het dartbord (eigen darts mee brengen). De boeken en tijdschriften uit de bibliotheek mag u ook buiten of bij uw caravan lezen. U kunt er ook tv kijken, spelletjes doen of knutsel-, teken en verfmaterialen gebruiken.

Ook buiten is er genoeg te doen. Achter het verwarmde zwembad ligt de Jeu de Boulesbaan. Iedere dag komen om 14:00 en 19:30 uur de liefhebbers van dit spelletje naar de baan. Ook gasten zijn van harte welkom om een spelletje mee te spelen. In de bibliotheek staat een emmertje met leenballen. Verder kan je tafeltennis en tafelvoetbal spelen en is er een voetbalveldje. Voor de kleinere kinderen zijn er een aantal speeltoestellen, een speelhuisje, een pierenbadje en een grote zandbak!

Via onze Facebook pagina kunt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en het nieuwste activiteitenprogramma. Volg ons dus op Facebook en mis niets! Kijk hieronder in onze agenda welke activiteiten wij aanbieden.

Camping de Vrije Vogels
Kabouterpad
Jeu de Boulesbaan

OPROEP!

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, zowel voor de activiteiten voor kinderen als die voor de volwassenen. Een enkele keer meehelpen kan natuurlijk ook! Voor vragen aanmelden kun je contact opnemen met de activiteitencommissie. Deze functie als activiteitencommissie staat nog open (volw). Heb jij interesse stuur een mailtje naar het secretariaat (volw)  Marco de Jong (jeugd). Iedereen, lid én gast, kampeerder én dagbezoeker wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan onze activiteiten voor volwassenen en kinderen! De activiteitencommissie