De Vrije Vogels wat vind ik daar?

We zijn een naturistenvereniging (De Vrije Vogels) met zeer enthousiaste leden. De Vrije Vogels heeft leden met een vaste jaarplaats, maar ook leden zonder vaste jaarplaats. Leden waar we als vereniging een beroep op kunnen doen en op kunnen bouwen. De Vrije Vogels is een vereniging en kent twee beroepskrachten namelijk onze beheerders Diana en Edwin.

Bijna al het onderhoud en vernieuwingen worden door de eigen leden uitgevoerd. Door deze zelfwerkzaamheid hebben we een prachtig terrein om te recreëren en krijgen we jaarlijks vele tevreden gasten. Om alle taken en werkzaamheden te stroomlijnen zijn er verschillende werkgroepen en commissies. Veel leden zien wat er moet gebeuren en gaan met elkaar aan de slag. Het samen bijdragen aan het onderhoud en de vernieuwingen wordt door de leden als zeer positief ervaren.

Het terrein De Vrije Vogels heeft prachtige voorzieningen en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op. De Vrije Vogels is in de loop van de jaren mee gegaan met de uitbreiding van de voorzieningen voor leden en voor gasten. Voorzieningen waar door doorgewinterde naturisten soms nog wel eens met een scheef oog naar wordt gekeken maar die bij een moderne vereniging als De Vrije Vogels niet mogen ontbreken.

Naast onze mooie zwembad, heeft het terrein prima sanitaire voorzieningen met aparte ruimten voor invaliden, een sauna, een speeltuin voor de kleintjes, ruimte voor bijeenkomsten en een eigen ruimte voor onze jeugd. En niet in de laatste plaats, alle plaatsen beschikken over een prima stroomaansluiting van 16 ampère met eigen verbruiksmeter per plaats.

Zijn we nog iets vergeten? Vast wel, lees op deze website hoe hartelijk onze gasten worden ontvangen en hoe onze leden en gasten genieten van de sfeer binnen onze vereniging. Iets voor u? Bekijk verder onze website en besluit ook om eventueel lid te worden. Wij heten u alvast welkom.

  • Naturistenvereniging De Vrije Vogels beheert en onderhoudt met ruim 700 vrijwilligers het verenigingsterrein “De Vrije Vogels” van 7 hectare in Midwoud.
  • Een paradijs in Noord Holland. Voel je Adam en Eva met een zwembad, een peuterbad, een grote sauna, een kinderspeelplaats en ons verenigingsgebouw ”de Klepkooi” voor veel activiteiten.
  • Alles uit en toch zo thuis. Doe alles uit en voel je thuis in een veilige omgeving met veel groen en rust. WiFi en elektra op de plaats.
  • Welkom. U bent welkom als lid of als gast. (NFN/INF-pas per volwassene verplicht).
Camping de Vrije Vogels

Aanmelden
Ons lidmaatschap bedraagt per jaar 35,00 euro p.p. van 18 t/m 24 jaar en 70,00 euro p.p. vanaf 25 jaar. Zie onze tarievenlijst. Hiermee steun u onze vereniging, ontvang u 12 maal per jaar ons digitale verenigingsblad “de Vogelvlucht” en kunt u voortaan gratis een dagje recreëren en/of met korting komen kamperen. Kinderen tot 18 jaar betalen geen lidmaatschapsgeld en mogen dus gratis mee. Door lid te worden van onze vereniging bent u ook meteen aangesloten bij de NFN.

Wilt u nog een stapje verder meld u dan aan voor een jaarplaats. Onze camping is erg geliefd dus soms moeten wij een wachtlijst hanteren. Vraag ons gerust naar de tarieven en de mogelijkheden.

Denkt u erover om u aan te melden als lid? Stuur een mail naar leden@devrijevogelsnfn.nl