Naturisme in de boomgaard, bent u ook zo’n liefhebber van kamperen?

Leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen logeren. We heten je van harte welkom op ons terrein. Lekker er op uit met de caravan, tent, vouwwagen of camper. Het is allemaal mogelijk bij Naturistenvereniging ‘De Vrije Vogels’! Op de camping zijn 168 jaarplaatsen voor leden. Daarnaast zijn de velden Het Kaveltje en Klaverweide (totaal 21 plaatsen) voor gasten. Verder zijn er 17 plaatsen voor leden en gasten met een tent, caravan of kampeerauto die juist graag tussen de vaste plaatsen voor leden willen staan.

Staat u graag op een veldje of liever in een laantje? Houdt u van de zon of zoekt u het liefst de schaduw op? Wij hebben zo wel zonnige als schaduwrijke kampeerplaatsen voor u. Naturistenvereniging ‘De Vrije Vogels’ heeft in Midwoud, 7 km boven Hoorn (Noord-Holland), een eigen terrein in een voormalige boomgaard. Veel van de oude appel- en perenbomen zijn gerooid, andere bomen en struiken zijn aangeplant.

Het karakter van de boomgaard is zoveel mogelijk behouden.Op het terrein kunnen leden van de vereniging en niet-leden die zijn aangesloten bij NFN-Open & Bloot of een zusterorganisatie het naturisme beleven. Hierbij respecteren wij elkaars leefwijze en opvattingen. Zij die kennis willen maken met het naturisme op ons terrein of met onze vereniging zijn van 1 april tot 1 oktober van harte welkom. U kunt hiervoor contact opnemen met de beheerders Marcus en Louise.

balon-versieren
Klepkooi

Naturisme in Midwoud, het vrije gevoel van kamperen

In de tarievenlijst staan onze voor- en najaarskortingen vermeld. Deze kortingen gelden voor de kampeerplaats en voor personen m.u.v. elektra, toeristenbelasting en huisdieren. Wist U dat ons overdekte zwembad al in gebruik is tijdens de meivakantie? In het seizoen, dat loopt van 1 april tot 1 oktober, verwelkomen wij graag belangstellenden en gasten op het terrein van de Vrije Vogels. Een verblijf na 1 oktober, b.v. de Herfstvakantie, is niet mogelijk.

Vooral een verblijf tijdens de extra lange weekenden zoals Hemelvaart en Pinksteren en in de zomervakantieperiode is het noodzakelijk dat je vroegtijdig reserveert. Kijk hiervoor op onze pagina “reserveren”. Voor de kosten kun je onze “tarievenlijst”raadplegen. Mocht het zijn dat je op het laatste moment besluit om bij ons te komen kamperen, bel dan even via ons telefoonnummer 0229-201665. (Het liefst tussen 10.00 en 17.00 uur). We willen je vriendelijk verzoeken om ook even de spelregels te lezen voordat je ons terrein bezoekt.