Naturisme in de boomgaard. Bent u ook zo’n liefhebber van kamperen?

Leuk dat u interesse hebt om bij ons te komen kamperen. We heten u van harte welkom op ons terrein. Lekker er op uit met de caravan, tent, vouwwagen of camper. Het is allemaal mogelijk bij Naturistenvereniging De Vrije Vogels. Op de camping zijn 168 jaarplaatsen voor leden. Daarnaast zijn de velden ‘t Kaveltje en Klaverweide (totaal 21 plaatsen) voor onze gasten bestemd. Verder zijn er verspreid over het terrein 17 plaatsen voor leden en gasten die juist graag tussen de jaarplaatshouders willen staan.

Staat u graag op een veldje of liever in een laantje? Houdt u van de zon of zoekt u het liefst de schaduw op? Wij hebben zowel zonnige als schaduwrijke kampeerplaatsen. Naturistenvereniging De Vrije Vogels heeft in Midwoud, 7 km boven Hoorn (Noord-Holland) een eigen terrein in een voormalige boomgaard. Veel van de oude appel- en perenbomen zijn gerooid, andere bomen en struiken zijn aangeplant.

Het karakter van de boomgaard is zoveel mogelijk behouden. Op het terrein kunnen leden van de vereniging en niet-leden die zijn aangesloten bij NFN-Open & Bloot of een zusterorganisatie het naturisme beleven. Hierbij respecteren wij elkaars leefwijze en opvattingen. Zij die kennis willen maken met het naturisme op ons terrein of met onze vereniging zijn van 1 april tot 1 oktober van harte welkom.

U kunt hiervoor contact opnemen met Diana en Edwin beheerders van de Vrije Vogels.
balon-versieren
Klepkooi

Naturisme in Midwoud: het vrije gevoel van kamperen

In de tarievenlijst staan onze voor- en najaarskortingen vermeld. Deze kortingen gelden voor de kampeerplaats en voor personen m.u.v. elektra, toeristenbelasting en huisdieren. Wist u dat ons zwembad al in gebruik is tijdens de meivakantie? In het seizoen, dat loopt van 1 april tot 1 oktober, verwelkomen wij graag belangstellenden en gasten op het terrein van de Vrije Vogels. Een verblijf na 1 oktober, b.v. de Herfstvakantie, is niet mogelijk.

Vooral een verblijf tijdens de extra lange weekenden zoals Hemelvaart en Pinksteren en in de zomervakantieperiode is het noodzakelijk dat u vroegtijdig reserveert. Kijk hiervoor op onze pagina “reserveren”. Voor de kosten kunt u onze “tarievenlijst”raadplegen. Mocht het zijn dat u op het laatste moment besluit om bij ons te komen kamperen, bel dan even via ons telefoonnummer 0229-201665. (Het liefst tussen 10.00 en 17.00 uur). We willen u vriendelijk verzoeken om ook even de spelregels te lezen voordat u ons terrein bezoekt.