Beste gast,

U staat op het punt een reservering te maken op ons mooie verenigingsterrein De Vrije Vogels. Met ingang van 2021 is het noodzakelijk een aanbetaling te doen van 10% bij de reservering van een plek voor langer dan een week. De 10% wordt berekend over het aantal nachten dat u blijft overnachten.

Indien u korter dan 7 dagen komt kamperen, vragen wij u om het totale bedrag vooraf te voldoen. Indien u langer dan 7 dagen bij ons logeert, stellen wij het op prijs, als u het totale bedrag van uw verblijfskosten ten minste een dag voor uw vertrek voldoet. Graag vragen wij u per mail te reserveren, met daarin u naam, achternaam, adres, woonplaats, kampeermiddel, NFN lidmaatschapsnummer en evt. de huisdieren die u meeneemt. Ook zonder NFN-lidmaatschapsnummer bent u van harte welkom bij ons.

U kunt 3 nachten zonder verdere verplichtingen logeren indien u geen NFN-lid bent. Verblijft u langer dan 3 nachten, wordt u verzocht lid te worden van de NFN, of van de Vrije Vogels. Wij zijn een verenigingsterrein en willen graag dat iedereen zich welkom voelt. Er zijn mooie faciliteiten voor jong en oud. Voor de jeugd is er zelfs een nieuwe jeugdruimte gerealiseerd en worden er begeleide activiteiten georganiseerd in de zomerperiode.

Zodra uw reservering en betaling ontvangen zijn, ontvangt u een email met daarin de bevestiging. Hiermee bent u verzekerd van een kampeerplek en is uw reservering een feit.

Wij adviseren u om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

1Stap 1- Reservering
2Stap 2 – Extra opties
3Stap 3 – Perssonlijke gegevens
Vul de naam en leeftijd per regel in.