Beste gast,
U staat op het punt een reservering te maken op ons mooie verenigingsterrein de Vrije Vogels. Met ingang van 2021 is het noodzakelijk een aanbetaling te doen van 15 euro per volwassen persoon, binnen 7 dagen na reservering. Het totale bedrag van de verblijfskosten dienen een dag voor vertrek te worden voldaan. Vriendelijk verzoek om het onderstaande formulier volledig in te vullen voor de reservering.

Ook zonder NFN-lidmaatschapsnummer bent u van harte welkom. U kunt 2 nachten komen “proef” kamperen indien u geen NFN-lid bent. Verblijft u langer dan 2 nachten, wordt u verzocht lid te worden van de NFN of van de Vrije Vogels. Wij zijn een verenigingsterrein en willen graag dat iedereen zich welkom voelt. Zodra de reservering gemaakt is en de betaling ontvangen, krijgt u via een email de bevestiging. Hiermee bent u verzekerd van een kampeerplek.

Let op: Op maandag worden de beheerders vervangen door vrijwilligers. Boekingen worden op dinsdag in behandeling genomen. Ook adviseren wij u om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

1Stap 1- Reservering
2Stap 2 – Extra opties
3Stap 3 – Persoonlijke gegevens
Vul de naam en leeftijd per regel in.
Lengte kampeermiddel. Maximale lengte van een kampeermiddel is 7.30 mtr. wat is toegestaan.
Wat is het kenteken van uw auto: