Beste gast, U staat op het punt een reservering te maken op ons mooie verenigingsterrein De Vrije Vogels. Met ingang van 2021 is het noodzakelijk een aanbetaling te doen van 15 euro per volwassen persoon binnen 7 dagen na uw reservering. Het totale bedrag van uw verblijfskosten verzoeken wij u een dag voor uw vertrek van ons terrein te voldoen.

Graag vragen wij u het onderstaande formulier in te vullen voor de reservering, met daarin uw naam, achternaam, adres, woonplaats, kampeermiddel, NFN lidmaatschapsnummer en evt. de huisdieren die u meeneemt.

Ook zonder NFN-lidmaatschapsnummer bent u van hart welkom bij ons. U kunt 2 nachten zonder verdere verplichtingen logeren indien u geen NFN-lid bent. Verblijft u langer dan 2 nachten, wordt u verzocht lid te worden van de NFN, of van de Vrije Vogels. Wij zijn een verenigingsterrein en willen graag dat iedereen zich welkom voelt. Er zijn mooie faciliteiten voor jong en oud.

Voor de jeugd is er zelfs een nieuwe jeugdruimte gerealiseerd en worden er begeleide activiteiten georganiseerd in de zomerperiode. Zodra uw reservering en betaling ontvangen zijn, ontvangt u een email met daarin de bevestiging. Hiermee bent u verzekerd van een kampeerplek en is uw reservering een feit.

Let op: Op maandag worden de beheerders vervangen door vrijwilligers. Boekingen worden op dinsdag in behandeling genomen. Ook adviseren wij u om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.
1Stap 1- Reservering
2Stap 2 – Extra opties
3Stap 3 – Perssonlijke gegevens
Vul de naam en leeftijd per regel in.
Lengte kampeermiddel. Maximale lengte van een kampeermiddel is 7.30 mtr. wat is toegestaan.
Wat is het kenteken van uw auto: