Terrrein de Vrije Vogels

Naturisme in Midwoud; het vrije gevoel van kamperen

Welkom bij “De Vrije Vogels”, leuk dat je interesse toont in onze camping. Op een ideale ligging, aan de rand van het buitengebied van Midwoud aan een doodlopende weg ligt in alle beslotenheid ons mooie afgelegen kampeerveld van de Vrije Vogels. Omringd door een volwassen singel van fruitbomen beleeft u de intieme no-nonsense sfeer, die wij hier samen met de gasten creëren.

Naast de 168 jaarplaatsen voor leden zijn de velden Het Kaveltje en Klaverweide (totaal 21 plaatsen) voor gasten. Verder zijn er 17 plaatsen voor leden en gasten met een tent, caravan of kampeerauto die juist graag tussen de vaste plaatsen voor leden willen staan. Vakantie vieren met een gevoel van vrijheid; het ont-moeten, zoals wij het noemen. Met respect voor elkaar lekker uzelf zijn en uw vrije dagen spenderen op onze camping zoals u dat zelf het fijnste vindt.

Laagdrempelig voor een nieuwe generatie naturisten

Gasten noemen ons plekje ‘met Franse sfeer’… natuurlijk is dat vooral als de zon hoog aan de hemel staat maar we begrijpen die indruk heel goed. De sfeer is ontstaan omdat wij zijn wie we zijn; no-nonsens, maar gewoon gezellig en warm. Wij streven ernaar de drempel van naturisme te verlagen voor die groep mensen die willen ontdekken en ervaren hoe het voelt te recreëren zonder kleding; vakantie vieren met een gevoel van vrijheid en gelijkwaardigheid zonder de bijzondere en soms strenge regels van het naturisme.

Alhoewel wij alle respect hebben voor deze manier van leven en vakantie vieren zijn alle manieren van naturisme bij ons welkom; de schoonheid zit hem juist in het, in alle vrijheid “ont-moeten”, met respect voor elkaar. Wij hopen de schakel te kunnen zijn tussen naturisten, blootzonners, saunabezoekers en een ieder die een gevoel van vrijheid wil ervaren.

Wij hopen je snel te mogen begroeten.

Faciliteiten op een rijtje

  • 16 ampère aansluiting voor stroom.
  • Wifi over het hele terrein.
  • Twee toiletgebouwen met 6 douches/toiletten/wastafels/afwasplaats.
  • In het ene toiletgebouw hebben wij een wasmachine en centrifuge die tijdens het hoogseizoen te gebruiken zijn.
  • Twee plaatsen voor het legen van het chemisch toilet op het terrein.
  • Als het mooie weer begint hebben wij door middel van een groot zwembad een heerlijke verkoeling te bieden.
  • De zonnewei en het zwembad liggen dicht bij het sanitair gebouw. Gehandicaptentoilet/douche ligt alleen in het voorste gebouw.
  • Onder de bomen een paar grote banken en een vuurplaats.
  • Sfeervolle bar met stamtafel, zitjes, loungehoek.
  • Sauna aanwezig.