Wij zijn als naturistenvereniging aangesloten bij NFN Open & Bloot

Onze vereniging is aangesloten bij NFN Open & Bloot. Als bestuur doen wij daarom een afdracht aan NFN. Deze afdracht wordt bepaald op basis van het aantal leden. Een heel klein gedeelte van deze afdracht is voor de werkzaamheden en taken van NFN zoals belangenbehartiging, maatschappelijke acceptatie en het delen van kennis en informatie. Het grootste deel is voor de aan ons als bestuur verleende ondersteuning zoals het veiligheidsprotocol, de organisatie van de landelijke open dag naaktrecreatie, workshops, het verenigingsportaal en een vast contactpersoon op kantoor. Daarnaast kunnen wij als bestuur gebruikmaken van collectieve inkoop van aanvullende diensten en producten zoals jaarkaarten, licenties en verzekeringen. Ook participeren we samen met alle andere besturen van alle bij NFN aangesloten verenigingen in de Verenigingskamer (2x per jaar).


Activeer gratis jouw NFN-basislidmaatschap
Als lid van onze naturistenvereniging ben je als individu niet automatisch lid van NFN. Door je basislidmaatschap te activeren kun je dit wel worden. Dat zit namelijk zo: omdat onze vereniging aangesloten is bij NFN, melden wij jou bij NFN aan vanwege de productie van de jaarkaart, de afdracht aan NFN en het veiligheidsprotocol. Goed nieuws: omdat wij dus al een afdracht doen voor de diensten die NFN levert aan ons bestuur, hoef je het basislidmaatschap van NFN niet te betalen. Het activeren van jouw basislidmaatschap bij NFN is dus kosteloos en helemaal jouw eigen keuze. Belangrijk: alleen als geactiveerd NFN-lid heb je ook stemrecht voor de Ledenraad en kun je je kandidaat stellen voor de Ledenraad van NFN. Ga om te activeren naar mijn.voeltvrijheid.nl, klik op de groene button ‘Verenigingslid, maar geen account?’ en volg de stappen.


Magazines BlootGewoon! & UIT!
NFN brengt de magazines UIT! en BlootGewoon!, beide twee keer per jaar uit. De kosten voor deze vier magazines kunnen niet van de afdracht betaald worden. Dat betekent dat NFN deze kosten al jaren op zich neemt. Daarom is door NFN besloten om vanaf 2022, verenigingsleden te laten betalen voor het ontvangen van de magazines. Wil je de magazines UIT! en BlootGewoon! samen 4x per jaar in je brievenbus (blijven) ontvangen? Dat kan als verenigingslid tegen de ledenprijs van NFN. Je betaalt hiervoor dan geen € 23,99, maar € 15,80 (prijs 2022). Deze prijs is inclusief verzending binnen Nederland. Voor verzending naar het buitenland betaal je € 20,00 extra.

Wil je de magazines (blijven) lezen? Geef dit aan vóór 31 januari 2022!

  1. Activeer je lidmaatschap bij NFN (als je dit nog niet eerder gedaan hebt). Ga om te activeren naar voeltvrijheid.nl, kies de groene button ‘Verenigingslid, maar geen account?’ en volg de stappen.
  2. Geactiveerd? Log in bij het NFN Ledenportaal via voeltvrijheid.nl.Eenmaal ingelogd kies je in het menu ‘Mijn Lidmaatschap’.
  3. Selecteer ‘magazines’, klik op ‘opslaan’ en betaal veilig online via iDeal.Cadeautje voor magazinelezers
Omdat je nu eenmalig een extra handeling moet verrichten om de magazines te blijven ontvangen, ontvang je hiervoor als bedankje de officiële NFN Tekenverwijderaar t.w.v. € 4,99. Dus, kies je ervoor om het magazine vier keer per jaar voor € 15,80 te blijven lezen? Dan krijg je de tekenkaart bij het eerste magazine in 2022 cadeau! Deze actie loopt tot 31-01-2022.

Jaarkaart
De persoonlijke NFN-jaarkaart is er voor alle volwassen verenigingsleden. Er is geen onderscheid tussen verenigingsleden die wel lid zijn van NFN en verenigingsleden die dat niet zijn. De jaarkaart is géén ledenpas van NFN. De jaarkaart geeft wél toegang tot de diensten die NFN aan deze kaart verbonden heeft. Zoals korting in de webshop, toegang tot activiteiten van NFN en alle blootlocaties. Met jouw persoonlijke jaarkaart is, ook als je het basislidmaatschap van NFN niet hebt geactiveerd, het veiligheidsprotocol van kracht.